از بشقاب تا التهاب
چرخه معیوب رژیمهای غذایی ناسالم و سبک زندگی در ایجاد التهاب مزمن
در این وبینار به تاثیرات عمیق رژیمهای غذایی و سبک زندگی ناسالم بر ایجاد التهاب مزمن در بدن پرداخته میشود. ابتدا با بررسی عملکرد سیستم ایمنی و نقش آن در فرآیند التهاب آغاز میکنیم و سپس تفاوت بین التهاب حاد و مزمن را مورد بحث قرار میدهیم. خواهید آموخت که چگونه مصرف مواد غذایی ناسالم مانند شکر، چربیهای اشباع و مواد فوق فرآوریشده میتواند منجر به بیماریهای جدی مانند دیابت، بیماریهای قلبی و حتی سرطان شود. همچنین، با روشهای تشخیص التهاب و راهکارهای عملی برای کاهش آن آشنا خواهید شد. این وبینار فرصتی است برای کسب دانش عمیقتر درباره سلامت بدن و اهمیت تغذیه سالم تا زندگی سلامتتری را تجربه کنیم و از رنج بیماریهایی که قابل پیشگیری هستند دور بمانیم.
این وبینار به بررسی ارتباط رژیمهای غذایی و سبک زندگی ناسالم و ایجاد التهاب مزمن در بدن اختصاص دارد. ابتدا به بررسی سیستم دفاعی بدن و نقش آن در ایجاد التهاب پرداخته میشود. التهاب، واکنش طبیعی و لازم سیستم دفاعی بدن در برابر عوامل بیماریزا است که به دو نوع حاد و مزمن تقسیم میشود. التهاب حاد معمولا سریعاً رخ میدهد و در مدت کوتاهی بهبود مییابد. اما اگر این التهاب در مدت زمان محدود حل نشود، احتمال تبدیل شدن به التهاب مزمن وجود دارد که میتواند منجر به بیماریهای جدی مثل ناراحتی قلبی، دیابت نوع دوم، و سرطان شود. عوامل ایجاد التهاب مزمن شامل عفونتهای مزمن، استفاده از مواد شیمیایی و رژیمهای غذایی ناسالم است. مصرف شکر و مواد غذایی کربوهیدراتی، چربیهای اشباع شده و ترانس، و مواد غذایی فوق فرآوریشده میتوانند التهاب را افزایش دهند. برای تشخیص التهاب در بدن، از آزمایشهای خونی مانند "سی آر پی" و "ای اس آر" استفاده میشود که به تفصیل در مورد آنها صحبت خواهد شد. در انتهای بحث، راهکارهایی برای کاهش التهاب مزمن ارائه میشود.
👤 یازده سیستم بدن انسان
📍التهاب (حاد و مزمن)
⚠️ شایعترین علل التهاب مزمن
🩺 تشخیص التهاب در بدن
🍏 رژیمهای غذایی: تاثیر رژیم غذایی در التهاب، التهاب مربوط به رژیمهای غذایی، تاثیر شکر و کربوهیدرات های پروسس شده در التهاب، تاثیر کلسترول در التهاب، ارتباط دیگر (مستقیم/غیر مستقیم) رژیم غذایی با التهاب
💧ارتباط سبک زندگی با التهاب مزمن
💡ارائه راهکارهای پیشنهادی برای کاهش التهاب مزمن
⚙️ هرم راهکارهای کاهش التهاب
این وبینار مناسب افراد مختلف در سنین مختلف است که به سلامت خود اهمیت میدهند؛ به خصوص افراد میانسال و افرادی که از بیماریهای مزمن رنج میبرند.
دکتر ساسان ادیبی, محقق انفورماتیک سلامتی، با بیش از ۱۴ سال سابقه مطالعه در حوزه مواد غذایی و نقش آنها در ایجاد تعادل در سلامتی هستند.
ایشان بعد از دریافت مدرک دکترا از دانشگاه واترلو کانادا, ۱۲ سال پیش به استرالیا مهاجرت کردند و مولف بیش از ۹۰ مقاله علمی در مورد مدیریت یک سری از بیماریها, مانند دیابت نوع ۲ و وقفههای تنفسی در خواب هستند و با مجامع بین المللی مربوطه, همکاری دارند. ایشان مدت ۴ سال با انجمن پزشکی ایرانیان مقیم استرالیا یا "آی رپ" به عنوان رئیس و دبیر انجمن، مشارکت داشتند.
دکتر ادیبی اخیرا موفق به دریافت مدرکی در زمینه تغذیه از استرالیا شدند به همراه اخذ مجوز رسمی کار مرتبط با تغذیه با افراد سالم. ایشان در ابتدای سال ۲۰۲۲ کانال یوتیوب در مورد تغذیه ایجاد نمودند که هم اکنون بیش از ۴۰ ویدیو دراین کانال در اختیار هموطنان به زبان فارسی قرار دارد.
خبرنامه
هر دوشنبه، یک ایمیل از ما دریافت کنید که شامل یک نکته کاربردی و الهامبخش برای توسعه مسیر شغلی و تحصیلی شماست. ما در این خبرنامه سعی میکنیم با ارائه راهنماییهای عملی و ملموس به شما کمک کنیم تا در دنیای حرفهای خود رشد کنید و تصمیمات بهتری برای آیندهتان بگیرید.