پگاه خسروی
استادیار هوش مصنوعی زیستپزشکی City Tech آمریکا، مسیر شغلی زیست پزشکی و فناوری
بیشتر مسیرهای شغلی این روزها با هوش مصنوعی گره خوردن و این ابزار و تکنولوژی بهطور جدی وارد حوزههایی مثل زیستپزشکی هم شده و تحولات بزرگی رو رقم میزنه. از کمک به تشخیص زودهنگام بیماریها تا ارائه راهکارهای دقیقتر برای درمان بیماریهای مثل سرطان. این پیشرفتها نه تنها مسیر شغلی در حوزههای پزشکی و فناوری رو به طرز چشمگیری متحول کرده، بلکه فرصتهای جدیدی برای متخصصان فراهم کرده تا با ترکیب دانش زیستپزشکی و مهارتهای فنی، به مقابله با چالشهای بزرگ سلامت بپردازن.
مسیر شغلی در این حوزه پتانسیل و ارزش فوقالعادهای میتونه داشته باشه؛ جایی که متخصصان میتونن با ایجاد نوآوریهای جدید، تأثیر مستقیم و ملموسی روی زندگی انسانها بذارن و برای کسی که علاقهمند به علم، فناوری و پزشکیه، ورود به این عرصه میتونه شغلی الهامبخش و پر از فرصتهای جذاب باشه.
میهمان اپیزود ۱۰۲ پادکست، خانم پگاه خسروی از کسانی هستن که سمتوسوی مسیر تحصیلی و حرفهای خودشون رو به سمت استفاده از ابزارها و فناوریهای نوین سوق دادن و در زمینه استفاده از هوش مصنوعی در حوزه زیستپزشکی فعالیت دارن. ایشون دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد رو در رشته کشاورزی و اصلاح نباتات به ترتیب در دانشگاه باهنر کرمان و دانشگاه مازندران گذروندن و به عنوان محقق مهمان در مرکز تحقیقات سلولی و بیومولکولی دانشگاه تورنتو فعالیت داشتن و مدرک دکتراشون رو در رشته بیوانفورماتیک از دانشگاه تهران دریافت کردن. ایشون در حال حاضر به عنوان استادیار هوش مصنوعی زیستپزشکی در کالج City Tech و عضو هیئت علمی برنامههای دکتری زیست شناسی و علوم کامپیوتر مرکز CUNY در نیویورک و معاون سردبیر مجله JMRI مشغول به فعالیت هستن. با ما در این اپیزود همراه باشید تا بیشتر با مسیر تحصیلی و شغلی خانم دکتر خسروی آشنا بشیم و از تجربیات ارزندهشون بیاموزیم.
خبرنامه
هر دوشنبه، یک ایمیل از ما دریافت کنید که شامل یک نکته کاربردی و الهامبخش برای توسعه مسیر شغلی و تحصیلی شماست. ما در این خبرنامه سعی میکنیم با ارائه راهنماییهای عملی و ملموس به شما کمک کنیم تا در دنیای حرفهای خود رشد کنید و تصمیمات بهتری برای آیندهتان بگیرید.